Copywriting Nederlands – Engels – Frans
Tech(nische) copywriting Nederlands – Engels

Foutloze heldere teksten die doen wat ze moeten doen. De aandacht grijpen, de lezer meetrekken in je verhaal en overtuigen. Voor websites, sociale media, online marketing en reclame. Maar op aanvraag ook voor flyers, magazines, whitepapers, infosheets en andere communicatiemiddelen.

De digitale (r)evolutie is al lang een feit. Mensen lezen niet meer, ze scannen. Vooral online. Beelden zijn veel belangrijker dan teksten. Daarom geldt meer dan ooit: less is more! Elke tekst moet doelgericht zijn en passen in het totaalplaatje van jou en je onderneming. B-Rex is gespecialiseerd in bijtende no-nonsense teksten. Zowel technisch als niet-technisch. 

WordPress Websites & Website Audits

Eenvoudige, coole en gebruiksvriendelijke WordPress websites die je bezoekers aanspreken en omzetten tot klanten. Efficiënte websites die aanzetten tot actie en passen bij je huisstijl en de rest van je communicatie.  Een goede website is de speerpunt van heel je online communicatie en marketing. Jouw digitale etalage.

Krijgen je bezoekers binnen enkele seconden een goed beeld van waar ze zijn beland en wat ze op je website kunnen doen? Is alles super duidelijk en makkelijk? Hoe kunnen ze profiteren van jouw producten of diensten? Is je website ook nog gemakkelijk vindbaar via Google en andere zoekmachines? Dan zit je goed!

B-Rex kan een nieuwe functionele WordPress website voor je maken of je bestaande website kritisch onder de loep nemen. Voor een ongezouten mening zit je hier goed. 

B-Rex is gespecialiseerd in webdesigngebruiksvriendelijkheid en het optimaliseren van websites voor zoekmachines zoals Google. Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn voor mij geen loze begrippen. Voor de programmatie van heel complexe websites werk ik graag samen met betrouwbare partners. Ook als je een niet-Wordpress website wil of een speciaal op maat gemaakt platform of innovatieve toepassing, kunnen we dit bekijken. Hiervoor werk ik samen met een gespecialiseerd bedrijf. Klaar om je tot de tanden te wapenen voor de toekomst?

Online strategie

Het is belangrijk te bepalen hoe je je best online presenteert en welke online kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, mailings, nieuwsbrieven, Google advertenties, bloggen, …) je best wel of net niet inzet om je doelen te bereiken. Met een kanon op een mug schieten is zonde van je tijd en geld. 

Met een aantal doelgerichte vragen en bijkomend onderzoek komen we erachter wie jij precies bent en wat je wil. Wie je precies wil bereiken en wat zij willen. Waarom zouden ze bij jou komen? Wat onderscheid je van anderen? En waar bevindt je doelgroep zich online? … Zo bepalen we een efficiënte strategie om je doelgroep te bereiken én te raken. Elke actie van de online strategie staat in het teken van jouw einddoel(en): meer klanten, meer verkopen, nieuwe leden, meer bewustwording, enz…

B-Rex staat voor vereenvoudigde online communicatie. Recht op zijn prooi af. In de jungle van eindeloze mogelijkheden begeleid ik je graag naar de juiste strategie. Of we werpen een frisse blik op je bestaande strategie om deze samen te verbeteren. Een ideale strategie is gericht op je bedrijfsdoelen, werkt met SMART(specifiek-meetbaar-acceptabel-realistisch-tijdsgebonden) doelstellingen en wordt continu gemeten en bijgestuurd.

Online marketing

Online marketing of digitale marketing (internet reclame of adverteren via internet) is hot. Logisch ook, het is in vergelijking met traditionele reclame heel meetbaar, betaalbaar en doelgericht. Dé manier om je doelpubliek te bereiken. Maar hoe werkt dat nu precies en hoe vul je dat best in? B-Rex helpt je graag met de juiste strategische keuzes en invulling. Adverteren via Google, Facebook en andere kanalen is best eenvoudig, iedereen kan het leren. Ik deel graag al mijn kennis met je of regel je online marketing voor je. Handig als je weinig tijd of zin hebt om dit zelf te doen. Met regelmatige rapporten en bezoeken blijf je sowieso op de hoogte.

2019. Iedereen “heeft het druk”. Quasi iedereen zit online. We mailen, gebruiken Facebook, Instagram, enz. Als we iets nodig hebben, informeren we onszelf en zoeken we online. Doelgericht. We willen antwoorden, hier en nu. In deze vluchtige wereld draait communicatie meer dan ooit om ervaring, beleving, emoties. En timing. Het raken van de juiste gevoelige snaar. Het leveren van de juiste boodschap aan de juiste persoon op de juiste moment. Hierbij is content heel belangrijk. Je wil altijd inhoudelijk relevant zijn en waarde bieden voor je (potentiële) klanten. De tijd van de platte, opdringerige verkoop ligt ver achter ons. De nieuwe trends heten content marketing, pull marketing en andere mooie woorden…

B-Rex kan je eenmalig of op regelmatige basis ondersteunen om consistent op meerdere kanalen aanwezig te zijn met waardevolle, goede content. Ik help je ook graag om je eventuele betalende advertenties/reclamecampagnes goed te kiezen en uit te voeren. Zodat je boodschap gezien wordt en raakt. Op de juiste moment. Soms kan één welgemikte Facebook of Google Adwords campagne wonderen verrichten. In een ander geval levert het weinig op. Klaar om je tanden te laten zien op internet?

Video montage: Adobe Premiere & After Effects
Video productie

Video is hot! Of waarom denk je dat platformen als Instagram en Facebook steeds meer inzetten op video? Een mooi authentiek verhaal met de juiste look & feel zegt meer dan duizend woorden. Bewegende beelden raken en overtuigen. Ook voor je bedrijf is het tegenwoordig bijna een must.

B-Rex doet videomontage in Adobe Premiere en gebruikt Adobe After Effects voor mooie en speciale effecten. B-Rex richt zich vooral op video montage, maar in samenspraak maak ik ook graag een eenvoudige, coole video voor je. Een effectieve video die de belangrijkste boodschap eerst brengt. Al dan niet met speciale of/en grappige effecten

Mogelijke video producties:

Promovideo – Testimonials – Bedrijfsfilm – Social video Youtube / Facebook / Instagram – Uitnodigingen – …

Andere mogelijkheden op aanvraag. B-Rex staat voor alles open en houdt van een uitdaging! Voor meer complexe projecten huur ik een professionele cameraman in en doe ik de montage zelf. Of ik breng je in contact met een gespecialiseerd videoproductiebedrijf uit mijn netwerk. Wat er ook voor nodig is, je krijgt een bangelijke video!

Contacteer me

Voor eender welke vraag of een gratis offerte, vul onderstaand formulier in.
Gegarandeerd binnen 48 uur antwoord.
B-Rex Bart Van Gils online communicatie en marketing